MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
State Putrajaya

Latest News for State Putrajaya in "Entertainment"

Alhamdulillah dah keluar hospital

Putrajaya: Pelakon Mohd Azmil Mustapha dibenar keluar hospital hari ini, selepas dirawat di Hospital Putrajaya kerana masalah jantung sejak Khamis lalu.

Belum ada rezeki

SEJAK dari awal perkahwinan lagi, pelbagai kisah tidak benar yang sudah menimpa pasangan ini. Dari kisah mengandung anak luar nikah sehinggalah kononnya rumah tangga yang berusia empat tahun kini ditimpa masalah kekal menjadi perbualan ramai.

Nama konsert Chow Kit Road ditukar

PUTRAJAYA – Konsert Chow Kit Road 2.0 yang dijadual diadakan di Jalan Tuanku Abdul Rahman, Kuala Lumpur pada 29 hingga 31 Ogos ini sempena sambutan Hari Kemerdekaan ke-57 akan dikenali sebagai Memori Chow Kit Road.

Kurang makan nasi, Hanez Suraya kekal langsing

WANITA cantik bertubuh langsing ini mula mencuri perhatian apabila muncul menerusi filem Bicara Hati sekitar tahun 2004.

 

Feel Good Run 2013 lebih meriah

BERDASARKAN  survey Kesihatan dan Morbiditi Kebangsaan (2011), rakyat Malaysia semakin terdedah dengan pelbagai penyakit kronik seperti obesiti, penyakit jantung, strok dan kanser. Atas kesedaran itu, NTV7 mengambil inisiatif menganjurkan larian amal Feel Good Run 2013.

 

Jimmy Palikat Bimbang Gagal Atasi ‘Anak Kampung’

Jimmy Palikat Bimbang Gagal Atasi ‘Anak Kampung’

 

Insiden Dihempap Lampu, Alyah Masih Fobia

Insiden Dihempap Lampu, Alyah Masih Fobia

 

'Artis Jadi Pemalas Jika Ada PA' - Lydiawati

PUTRAJAYA: Pelakon popular era 80-an, Lydiawati memberitahu sepanjang 30 tahun penglibatannya dalam dunia seni, dia tidak pernah mempunyai pengurus peribadi (PA), seperti mana yang dilakukan oleh kebanyakan artis ketika ini.

 

Yusry, Lisa Surihani sah digelar suami isteri

PUTRAJAYA - Setelah setahun menyulam cinta, Yusry Abdul Halim sah menjadi suami pelakon, Lisa Surihani dengan sekali lafaz, kira-kira jam 9.10 malam ini.

 

Lisa dan Yusry lalui hari bahagia

Kurang seminggu setelah berakhirnya resepsi di Putrajaya International Covention Centre (PICC), 26 Februari lalu, pasangan romantis, Lisa Surihani dan Yusry Abdul Halim terbang ke Zurich, Switzerland bagi berbulan madu.